Onze partners in badkamer- en keukentoestellen

Bauwens – Interieur & maatwerk staat voor kwaliteit en service. Van onze partners verwachten we uiteraard niets minder. Daarom selecteren we voor onze keukenapparatuur/keukentoestellen, dampkappen/afzuigsystemen, werkbladen/keukenbladen en sanitaire elementen en toestellen enkel de meest betrouwbare leveranciers. Voor zowel landelijke, minimalistische als hedendaagse badkamers en keukens bieden we keukentoestellen en badkamer toebehoren aan. Bij al onze partners staat onderhouds- en gebruiksgemak én een visueel aantrekkelijk design voorop. Ontdek snel ons aanbod aan kwaliteitsmerken.

Keukentoestellen en -apparatuur

Bekijk onze keukens in Viane, Kluisbergen en Destelbergen, en de handige ovencombinatie van Atag die we voor deze gezinnen plaatsten. In twee woningen in Wachtebeke (bij de familie M en de familie VE) kozen we ook voor een ovencombinatie, deze keer van het merk Siemens. In onze keukens in Viane, Wachtebeke (bij de familie M en de familie VE) en Destelbergen kozen we samen met de klanten voor een elegante spoelbak van Franke. Voor de vaatwasmachine in onze keukenrealisatie in Kluisbergen gingen we voor een toestel van Atag.

Dampkap- en afzuigsystemen

Ontdek de keukens die in we voor families uit Viane, Wachtebeke (bij de familie M en de familie VE) en Destelbergen maakten, en de kookplaat en het afzuigsysteem van Bora die we voor hun woningen kozen. In onze keukenrealisatie in Kluisbergen ging de keuze voor het afzuigsysteem voor een dampkap naar Atag.

Sanitair

Neem een kijkje naar onze badkamerrealisatie in Kluisbergen, waar we voor lavabo’s van Villeroy & Boch kozen.

Keuken- en werkbladen

Onze werkbladen zijn in kunststof, laminaat of composiet materiaal. Wij gebruiken ook HiMacs, een materiaal dat toelaat naadloos spoelbak en werkblad in elkaar te laten overlopen.

Welk materiaal u ook kiest, wij zorgen voor een professionele verwerking ervan.

Zin om het aanbod van onze leveranciers beter te leren kennen?

Wil je meer weten over deze kwaliteitstoestellen, dampkapsystemen, werkbladen, sanitaire toestellen en toebehoren? Contacteer ons via mail, via het contactformulier of telefonisch, of kom een kijkje nemen in onze toonzaal. Samen kijken we naar enkele toonzaal modellen, bespreken we jouw noden, en gaan we op zoek naar de perfecte oplossing!