Van keukens en badkamers, tot totaalinrichting

Passie voor maatwerk

Op zoek naar een keuken, badkamer, dressing, livingmeubel of een ander interieurproject op maat? Verkies je een moderne, tijdloze, klassieke of landelijke totaalinrichting? Bauwens – Interieur en maatwerk verzorgt het binnenschrijnwerk van jouw woning. Met meer dan 40 jaar ervaring is Bauwens een gevestigde waarde in kwalitatief maatwerk in Zelzate en de volledige regio Gent. We hanteren voor alle projecten een persoonlijke en flexibele aanpak. Elke keuze is gebaseerd op jouw voorkeuren.

Zo zoeken we samen een oplossing passend bij jouw noden! Zowel qua materialen, apparatuur en afwerking gaan we voor innovatie en degelijkheid. Alle stukken worden in eigen atelier gecreëerd door gepassioneerde vakmensen. Authentiek en duurzaam schrijnwerk is immers ons handelsmerk. Door onze unieke en kwalitatieve aanpak zijn de mogelijkheden eindeloos.

Prijs / kwaliteit

Bij ons krijg je waar voor jouw geld. We staan voor transparante en eerlijke prijzen, geen “gratis” geschenken of kortingen met een dubbele bodem.

Meer dan 40 jaar vakmanschap

Bauwens staat al meer dan 40 jaar garant voor kwaliteit in keukens, badkamers, dressings, kasten en andere meubelen. Zowel voor het schrijnwerk als voor de uitvoering en plaatsing ervan streven we naar perfectie.

Tevreden klanten

Wij leveren realisaties af waar we trots op zijn, en waarin je jezelf thuis voelt. Het grootste gedeelte van ons klantenbestand is daardoor opgebouwd uit mond-tot-mondreclame. We beschouwen het welslagen van elk project als een erezaak, wat resulteert in tevreden klanten.

Grote keuze aan maatwerk

Van strak, modern of hedendaags tot landelijk en klassiek, van budget tot pure luxe, wij zijn steeds op de hoogte van de laatste innovaties op de markt. Kom dus gerust langs voor een oplossing op maat. Inbouwkasten, wandmeubels, vestiaires of andere kastoplossingen? Bauwens – Interieur en maatwerk gaat geen uitdaging uit de weg!

Correcte afspraken

Correcte afspraken maken goede vrienden. Wij spreken met jou de planning af en we volgen die nauwgezet op. Transparantie staat voorop waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Neem een kijkje in onze showroom te Zelzate