Inrichting op maat

Vakmanschap in maatwerk voor keukens, badkamers, dressings en kasten.

Hoe gaan wij te werk? Onze procedure zorgt ervoor dat uw project vlot verloopt:

Eerste gesprek

We nodigen jou graag uit voor een persoonlijk gesprek in onze toonzaal in Zelzate. We maken tijd, luisteren naar jouw voorkeuren en gaan diep in op details. Zo krijgen we inzicht in de inrichting op maat van jouw wensen. De focus ligt zowel op de indeling, als op de keuze van materialen en inbouwapparatuur.

Gratis advies en opmeting aan huis

We komen graag bij jou thuis langs voor een gratis opmeting van het interieur. Daarnaast verlenen we advies over kleuren en indeling. Aan de hand van staaltjes combineren we de gekozen kleuren met de vloeren en de ramen en met het bestaande interieur.

Gratis ontwerp/offerte

Op basis van de gemaakte keuzes creëren we een ontwerp van de keuken, badkamer, dressing, meubel of kast. Bijhorende voegen we ook een offerte toe. Je ontvangt een fotorealistische 3D tekening. Zo krijg je een perfect beeld krijgt van hoe jouw inrichting op maat er zal uitzien.

Bestelling

Bij de bestelling wordt alle nodige info voor het maatwerk in detail genoteerd. Want goede afspraken maken goede vrienden.

Orderverwerking/productie

Vooraleer we met de productietekeningen starten, meten we alles op de werf opnieuw na. We maken een technische voorstelling van alle te plaatsen stopcontacten en sanitaire voorzieningen. Bij de productietekeningen wordt alles in detail verwerkt. Zo garanderen we dat er weinig aanpassingen op de werf moeten gebeuren. Eens alle grondstoffen geleverd zijn, sturen we alles door naar onze machines. Dan kan het effectieve schrijnwerk beginnen!

Plaatsing

We beschikken over ons eigen plaatsingsteam dat garant staat voor een professionele plaatsing en afwerking. Onze mensen voeren de aanpassingen aan elektriciteit en sanitair uit. Ook het leggen de vloeren en plafonds behoort tot de opties. Op deze manier verloopt alles vlot en correct. En worden de werken aan jouw interieur niet gespreid over een aantal weken.

Service na verkoop

Naast een verzorgde installatie volgens de gemaakte afspraken zorgen we ook voor een uitstekende dienst na verkoop. Na de plaatsing en afwerking van jouw inrichting op maat, blijven we jou bijstaan met raad en daad.